Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Agència Magda Simó fa aquest dilluns un càsting de models a la Seu

L'Agència Magda Simó fa aquest dilluns un càsting de models a la Seu

Serà a les 8 del vespre, a la plaça de les Monges. És obert a tothom i forma part d'una gira per seleccionar els finalistes que desfilaran el mes vinent a la Mollerussa Fashion Week.
Cartell del càsting de Magda Simó Models
19/08/2007 12:17

La Seu d’Urgell acollirà aquest dilluns a la tarda un càsting de models. L’àgència Magda Simó està duent a terme aquesta experiència per tercer any en diverses ciutats de la demarcació de Lleida, en una gira denominada Mollerussa Fashion Faces. En aquest cas, dilluns organitza una desfilada a la plaça de les Monges, a partir de les 8 del vespre.

Segons fonts de l’agència, la gira vol servir per descobrir joves, tant nois com noies, que puguin participar a la setmana de moda Mollerussa Fashion Week, que se celebrarà els dies 29 i 30 de setembre. En aquest cas, el càsting va adreçat a joves de l’Alt Urgell i també de contrades veïnes. L’edat mínima per prendre-hi part és de 14 anys. D’altres requisits són que cal tenir la nacionalitat espanyola i tenir l’autorització dels pares en cas dels menors d’edat.

Durant els dos anys anteriors, han participat de l’experiència unes 800 persones. El certamen seleccionarà vuit finalistes i ofereix més de 5.000 euros en premis en metàl.lic. La final serà el dia 8 vinent. Cada guanyador o guanyadora, a més a més de participar a la Mollerussa Fashion Week, rebrà 600 euros, un viatge, un curs de tres mesos i la possibilitat de fer un test professional de fotografia, a més a més d’altres premis que ofereixen els patrocinadors.

Enguany el càsting de la Seu s’ha inclòs en el programa de la Festa Major de la ciutat, en el marc dels actes que es fan abans dels cinc dies principals de la celebració.

Mostrar formulari de contacte