Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Agència Tributària de Catalunya prepara la implantació a la Seu

L'Agència Tributària de Catalunya prepara la implantació a la Seu

La ciutat és una de les 14 capitals de comarca en les quals s'establirà una oficina de recaptació. El Govern ha obert un concurs públic per a l'arrendament del local que acollirà el nou servei
Agència Tributària de Catalunya
21/11/2016 19:55

L'Agència Tributària de Catalunya està preparant la seva implantació a la Seu d'Urgell. La capital de l'Alt Urgell és un dels 14 primers caps de comarca en els quals la Generalitat preveu instal·lar oficines físiques de cara a potenciar que sigui el Govern català qui recapti els impostos que es paguen a Catalunya. Per aquest motiu, l'executiu ha obert una convocatòria per a l'arrendament d'un local en cadascun dels municipis escollits, un tràmit que s'ha anunciat aquest mes passat al DOGC.

L'Agència Tributària Catalana preveu que el local de la Seu tindrà una superfície d'entre 200 i 300 metres quadrats i ha establert que el lloguer s'haurà d'ajustar a un preu de 9 euros per m2 al mes, sense IVA. En aquest sentit, les obres per adequar la futura oficina, que serà el punt de referència de l'ens a l'Alt Pirineu, tindran un pressupost de 216.528 euros més IVA. Aquesta partida forma part de la destinada a totes les oficines, ja que s'adjudicaran en un mateix bloc per un import total de 4,3 milions d'euros. El pagament de l'arrendament es farà d'acord amb allò que determina el plec de clàusules particulars que s'han definit per a cada ciutat.

Actualment l'ATC ja compta amb una seu central a Barcelona, al passeig de la Zona Franca, i amb delegacions a Tarragona, Lleida i Girona. Amb el concurs obert ara, a banda de la Seu, l'agència també estarà present físicament a Manresa, Vic, Terrassa, Sabadell, Granollers, Mataró, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Girona, Figueres, la Bisbal d'Empordà, Santa Coloma de Farners, Reus i Tortosa. En aquest sentit, la capital alturgellenca esdevindrà una de les úniques ciutats de menys de 20.000 habitants que disposa d'aquest servei, juntamet amb la Bisbal i Santa Coloma.

El projecte forma part del procés d'implantació de l'ATC arreu de Catalunya, dins de l'objectiu de facilitar que els treballadors, empreses i associacions del país paguin els seus tributs a través d'aquest organisme, de cara a consolidar-lo com a òrgan de referència a l'hora de recollir i gestionar els impostos que es generen a Catalunya.

Mostrar formulari de contacte