Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'agenda cultural de la Seu inclou un concert acústic del grup Awake

L'agenda cultural de la Seu inclou un concert acústic del grup Awake

Tretze propostes de música, teatre i exposicions conformen la programació dels mesos d’abril, maig i juny Pez en Raya, el Mag Lari o una mostra d’Ermengol, són algunes de les propostes del consistori de la Seu
Miquel Colom, Albert Galindo i Andreu Campillo
26/03/2008 14:08

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat avui l’agenda d’activitats culturals dels mesos d’abril, maig i juny. El regidor de Cultura del consistori urgellenc, Miquel Colom, ha destacat la qualitat dels actes previstos, i ha manifestat la voluntat d’oferir a la gent de la Seu “opcions per sortir de casa i enriquir-se culturalment amb una oferta variada i per a tots els públics”.

La graella de programació prevista per l’àrea de cultura de l’Ajuntament de la Seu inclou propostes locals, com un concert acústic del grup Awake, divendres, dia 25 d’abril; i espectacles d’èxit com el que portarà la companyia Pez en Raya, amb Hot Burrito, el dijous, dia 17 d’abril; Secrets, del Mag Lari, el dijous dia 12 de juny; o Le mani Forti, de Platea Social, que es podrà veure el dijous 8 de maig. En el marc del Teatre Tots els Públics, actuaran els Farrès Brothers (dissabte 26 d’abril) i el Claret Clown (dissabte 17 de maig).

La cartellera també ofereix diverses exposicions com Fotografia de natura a Espanya (de l’1 al 30 d’abril al Centre Cívic El Passeig); una mostra de la fundació la Caixa sobre La Missió Arqueològica de 1907 (del 19 d’abril al 15 de maig a la Sala Sant Domènec); i Kayart, de l’humorista Ermengol (del 22 de maig al 15 de juny a Sant Domènec). Aquesta darrera exposició, que transforma amb humor les piragües en diversos objectes de la vida quotidiana, formarà part de l’Expo de Saragossa.

Pel que fa a l’oferta musical, se’n destaca el Trio Kandinsky, divendres, dia 4 d’abril; l’actuació dels Latin meets soul, divendres, dia 2 de maig; i el concert coral del Cor Lieder Camera, dissabte 24 de maig. Per últim, dissabte, dia 28 de juny, l’Auditori portarà a la Seu un curiós concert per a nens i adults: Corda i Descorda.

La nova programació cultural de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell té com a objectiu atraure més públic, ja que en el darrer trimestre l’assistència ha estat lleugerament inferior a les previsions fetes per l’organització. Segons ha explicat Miquel Colom, “l’alarma sobre una possible recessió econòmica pot haver influït en la resposta ciutadana, ja que és una situació que es repeteix a la resta de Catalunya” .

El tècnic de Cultura, Andreu Campillo, responsable de la programació teatral, ha subratllat en la presentació de l’agenda el fet que "el directe dels espectacles i actuacions aporta un valor afegit a la formació personal". Per la seva banda, el tècnic Albert Galindo ha recomanat els actes, fent incidència en les exposicions de gran format que es podran veure a Sant Domènec.

Mostrar formulari de contacte