Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Agrupament Escolta Urgellenc participa a la trobada Boombàstik a Ivars d'Urgell

L'Agrupament Escolta Urgellenc participa a la trobada Boombàstik a Ivars d'Urgell

L'esdeveniment ha aplegat aquest cap de setmana un total de 1.500 infants i joves de la Demarcació Nord-occidental. Els Escoltes de la Pobla de Segur també han pres part en les jornades de retrobament

09/05/2022 19:55

L'Agrupament Escolta i Guia (AEiG) Urgellenc ha participat aquest cap de setmana en una trobada d'escoltes coneguda com a Boombàstik, que ha aplegat a Ivars d'Urgell un total de 1.500 infants i joves de la Demarcació Nord-occidental. Un total de 65 persones del Cau de la Seu d'Urgell, juntament amb els Escoltes de la Pobla de Segur, han representat el Pirineu a les jornades.

El Boombàstik va començar dissabte a les 11 del matí, a l'espai Regué d'Ivars d'Urgell, amb una presentació dinamitzada. Tot seguit, es va dur a terme una rua pels carrers del poble per tal de distribuir els diferents infants i joves i començar a dur a terme les activitats per branques (grups d’edat). A llarg de la jornada es van fer a diversos punts de la població gimcanes, jocs, tallers i debats dinamitzats pels caps i quel·les dels diferents caus. El diumenge 8 a les 11 del matí es va reprendre novament la cercavila fins a arribar a l'espai central, on es va fer la cloenda de l'esdeveniment. El tancament va incloure un ball conjunt de la cançó oficial, diversos parlaments i un dinar de germanor.

El cau de la Seu d'Urgell ha fet una valoració molt positiva de la participació a la macrotrobada i ha destacat que ha servit "per fer territori i representar la Seu d'Urgell davant de tota la demarcació". A les jornades s'han retrobat escoltes de 6 a 19 anys de tota la província de Lleida, després de dos anys sense poder celebrar aquest tipus d’esdeveniments.

Divuit agrupaments de la demarcació nord-occidental

La Demarcació Nord-Occidental està formada per 18 agrupaments escoltes i guies d’Agramunt, Arbeca, Artesa de Segre, Balaguer, Belianes, Bellpuig, Cervera, Fraga, Guissona, Ivars d’Urgell, Linyola, Lleida, Mollerussa, el Palau d’Anglesola, la Pobla de Segur, la Seu d’Urgell, Tàrrega i Verdú.

  • AEiG Urgellenc a la trobada Boombàstik (Foto: AEiG Urgellenc)
    AEiG Urgellenc a la trobada Boombàstik (Foto: AEiG Urgellenc)
  • Boombàstik a Ivars d'Urgell (Foto: Demarcació Nord-Occidental)
    Boombàstik a Ivars d'Urgell (Foto: Demarcació Nord-Occidental)

Mostrar formulari de contacte