Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Laia Blasi Cerdà, nova presidenta de l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell

Laia Blasi Cerdà, nova presidenta de l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell

Jordi Grau cedeix el relleu de l'entitat, amb una junta renovada parcialment La candidatura es va aprovar en l'assemblea general celebrada aquest divendres passat, 17 d'abril

AEAU - Nova junta directiva 04.2015
AEAU - Nova junta directiva 04.2015
20/04/2015 12:43

Laia Blasi Cerdà serà la nova presidenta de l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) durant els pròxims quatre anys, segons va decidir l'assemblea general aquest divendres passat. El nou nomenament tanca una etapa de vuit anys encapçalada per Jordi Grau Cano, que cedeix el relleu de l'entitat a una junta renovada parcialment.

La candidatura de Blasi (Agència de Duanes Cerdà) compta amb representants de diferents sectors econòmics i incorpora sis nous membres, dels nou que integren l'equip de treball. L'objectiu és incloure-hi progressivament altres empresaris d'àmbits rellevants de l'economia de la zona.

En el seu primer parlament com a presidenta de l'AEAU, Laia Blasi es va mostrar il.lusionada per l'inici d'aquesta nova etapa i va tenir paraules d'agraïment per les persones que han format part de la junta directiva dels últims anys. Així mateix, va donar les gràcies per la seva implicació als nous integrants de l'equip directiu.

La candidatura que pren el relleu de l'entitat, liderada per Laia Blasi Cerdà, la conformen Jordi Obach Guàrdia, Jordi Salvat Font, Emma Sanvicens Sirvent, Joan Lluís Purgimon Feliu, Manel Guirado Campos, Pere Dòria, Lluís Carbonell Cucurny i Carles Cortés Marín.

Mostrar formulari de contacte