Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament actualitza la base de dades d'entitats i clubs urgellencs

L'Ajuntament actualitza la base de dades d'entitats i clubs urgellencs

La regidoria de Participació Ciutadana ha obert un banner per aquest motiu al web municipal www.laseu.cat L'objectiu és donar a conèixer el teixit associatiu de la ciutat i facilitar-ne el contacte
Pàgina web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell
16/08/2011 13:51

La regidoria de Participació Ciutadana que encapçala Anna Vives ha posat en marxa a través del web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell (www.laseu.cat) un banner per tal que totes les associacions, entitats i clubs de la ciutat puguin actualitzar les seves dades o crear de nou el seu perfil.

Des del consistori urgellenc es demana que tot el teixit social urgellenc que hi estigui interessat modifiqui allò que calgui o simplement es doni d'alta. L'objectiu de la iniciativa és que des del web municipal tothom pugui conèixer les associacions, entitats o clubs que existeixen a la Seu d'Urgell, en quin àmbit treballen i quina és la manera de contactar-hi.

Una vegada s'hagi portat a terme tot aquest procés, apareixerà de forma estàtica un apartat a la pàgina principal del web on es podrà consultar la base de dades.

Mostrar formulari de contacte