Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament adquireix a l'Incasòl una nova finca de l'Horta del Valira

L'Ajuntament adquireix a l'Incasòl una nova finca de l'Horta del Valira

La parcel.la es destinarà a la construcció de 48 habitatges de preu concertat L'empresa pública HULS tenia fins ara el 33% de la propietat del solar  
Obres a l'Horta del Valira
02/07/2008 16:19

El ple de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell va aprovar aquest dilluns la compra a l'Incasòl del 66% del terreny d'una parcel•la a la nova urbanització de l'Horta del Valira. L'empresa municipal Habitatge i Urbanisme La Seu, SL, ja n'era propietària del 33%, de manera que ara en passa a ser la única propietària i pot endegar una nova promoció d'habitatge públic, que serà a preu concertat.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Jesús Fierro, afirma que l'objectiu de la compra és que en pocs anys a l'Horta del Valira hi pugui haver més de 200 habitatges en els diferents règims: HPO, tant de lloguer com de venda, i habitatge concertat.

Fierro ha recordat que actualment existeix un conveni per construir a l'Horta del Valira 122 habitatges d'HPO, tant de règim de lloguer com de venda, així com una parcel•la de les mateixes característiques que aquesta a la que recentment es va treure a subhasta, amb una capacitat de construcció de fins a 48 habitatges de règim concertat, adjudicat a una empresa de la zona. Amb la compra d'aquest nou terreny, s'hi podran construir 48 habitatges més de règim concertat.

Amb tot,Jesús Fierro ha subratllat que “el municipi vol fer un salt qualitatiu per assolir una part important de l'objectiu principal que és el dret a l'habitatge que tenen tots els ciutadans”.

Mostrar formulari de contacte