Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament aprova les subvencions a 21 clubs esportius

L'Ajuntament aprova les subvencions a 21 clubs esportius

Els ajuts, que sumen 40.000 euros, pugen un 25% i es volen arribar a doblar al final de la legislatura

Pavelló Poliesportiu de la Seu
Pavelló Poliesportiu de la Seu
12/06/2008 16:17

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat aquesta setmana la concessió dels ajuts destinats a 21 clubs i entitats esportives de La Seu d'Urgell. Les subvencions les convoca anualment la Regidoria d’Esports. L'import total per l'any 2008 ascendeix als 40.476 euros.

La partida obté enguany un important increment que respon, d’una banda, a l’augment del nombre de clubs esportius a la Seu, ja que en els darrers tres anys se n’ha creat quatre de nous; i de l’altra, al compromís adquirit per l’actual equip de govern municipal d’incrementar la subvenció un 25% cada any fins a final de mandat. Això significa que es vol arribar a doblar la quantitat que els clubs reben actualment en el transcurs d’aquests quatre anys.

El regidor d’Esports, Lluís Biosca, ha manifestat que l’atorgament d’aquests ajuts i subvencions “s'ha ajustat a la puntuació de cadascun dels clubs esportius en previsió de les seves activitats”. Biosca hi afegeix que “d’aquesta manera, l’Ajuntament de La Seu dóna suport per tal que els clubs esportius puguin seguir oferint el servei de qualitat que venen donant”.

Mostrar formulari de contacte