Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament cedeix un local a La Seu Solidària

L'Ajuntament cedeix un local a La Seu Solidària

L'ONG urgellenca comptarà, de manera gratuïta, amb un espai al carrer de Joaquim Viola per preparar i dur a terme la seva activitat habitual

Local cedit per l'Ajuntament de la Seu per a l'ONG La Seu Solidària
Local cedit per l'Ajuntament de la Seu per a l'ONG La Seu Solidària
29/06/2022 17:30

El darrer ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat aquest mes, per unanimitat, la cessió gratuïta d'un local per a l'associació La Seu Solidària. La mesura es va acordar amb el vistiplau tant de l'equip de govern (Junts i ERC) com de Compromís i la CUP.

El vicealcalde, Jordi Fàbrega, ha explicat que l'espai que es facilitarà a l'entitat és al carrer de Joaquim Viola, a la cantonada amb Comtat d'Urgell, i que consta de 24 m2. Actualment el consistori no en fa cap ús i té les característiques necessàries per ser utilitzat per La Seu Solidària, que només s'haurà de fer càrrec dels consums dels subministraments d'aigua, llum i calefacció. Fàbrega va agrair als grups municipals el fet que la mesura s'hagi pogut tirar endavant amb un acord unànime.

El portaveu de Compromís, Joan Barrera, va valorar positivament el fet que es faciliti l'activitat a la que és, recorda, l'ONG més veterana de la Seu, amb 25 anys d'història. Barrera recorda que La Seu Solidària "fa una gran tasca en molts àmbits i ajuda molta gent", i ha animat el col·lectiu a seguir endavant amb la seva feina. De la seva part, la portaveu de la CUP, Xènia Antona, celebra que s'hagi resolt una demanda que s'havia fet fa temps.

Canvis a les ordenances de les escoles municipals

D'altra banda, el darrer ple municipal ha aprovat una ordenació de les ordenances que regeixen l'Escola Municipal de Música, per adaptar-les a les classes actuals, que no implica cap modificació de preus. En el mateix punt es va acordar afegir tres noves prestacions de l'Espai Municipal de Dansa.

Compromís hi va donar suport i va celebrar el fet que es clarifiquin aquestes condicions. La CUP també s'hi va adherir, tot i que va expressar la preocupació per com s'ha de regular un altre servei educatiu municipal, la Llar d'Infants Municipal Els Minairons, davant el fet que aquest curs vinent el curs de P2 passa a ser gratuït a tot Catalunya. Jordi Fàbrega va respondre que aquest nou curs serà més complex de donar resposta a totes les sol·licituds que poden arribar per part de les famílies. Tot i això, Fàbrega va reivindicar el fet que al llarg de tots els anys anteriors el consistori ha estat capaç de cobrir el 100% de les peticions de plaça que han rebut per a aquest espai.

Mostrar formulari de contacte