Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament convoca 14 places per a monitors d'estiu i per a la piscina municipal

L'Ajuntament convoca 14 places per a monitors d'estiu i per a la piscina municipal

Quatre llocs són per a l'Esportestiu i quatre més per als esports de raqueta, durant el juliol i l'agost Les sol·licituds es poden presentar fins al 19 de maig a l'OAC
Piscina municipal de la Seu
12/04/2012 11:13

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha convocat vuit places per a monitors dels casals esportius i sis places per treballar a la piscina municipal durant la temporada d'estiu.

Als casals esportius, quatre places són per a l'Esportestiu, que tindrà lloc del 2 al 27 de juliol, i quatre per als esports de raqueta, del 2 de juliol al 24 d'agost. A la piscina, hi ha dues places de socorrista, dues d'auxiliar de socorrista i dues més per atendre la taquilla. El període d'obertura serà del 23 de juny al 2 de setembre.

El termini per a la presentació de sol·licituds és el 19 de maig. Les bases de les diferents convocatòries, així com la instància de presentació de sol·licituds, es poden consultar i descarregar al web municipal. Les sol·licituds s'han de lliurar al registre del Servei d'Esports, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.
 

Mostrar formulari de contacte