Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu adapta les rampes dels passos de vianants

L'Ajuntament de la Seu adapta les rampes dels passos de vianants

La reducció del pendent l'exigeix el nou Codi d'Accessibilitat de Catalunya Un total de 5 treballadors, que es trobaven a l'atur, porten a terme les obres a través d'un pla d'ocupació
Rampes passos de vianants
15/07/2011 13:56

La Regidoria de Via Pública de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell està finalitzant el condicionament de les rampes de 25 passos de vianants de la ciutat, amb l'objectiu de complir amb el nou Codi d'Accessibilitat de Catalunya.

Les obres consisteixen en deixar les rampes amb només un 10% de pendent entre la vorera i el ferm del carrer, tal i com marca la legislació actual. La rampa està formada per una franja amb relleu i rugosa que, a més de ser antilliscant, té com a objectiu informar a les persones invidents del punt on s'acaba la vorera i s'inicia el vial.

Els treballs d'adequació els estan portant a terme 5 treballadors que es trobaven a l'atur i que han estat contractats per l'Ajuntament urgellenc a través d'un pla d'ocupació. Els materials que es fan servir per a la millora els serveixen dues empreses de la Seu.

Aquestes primeres 25 rampes adequades al nou codi d'accessibilitat són les que es troben situades en diverses cruïlles de l'avinguda del Salòria, així com la intersecció entre el carrer de Llorenç Tomàs i Costa i el carrer Germandat de Sant Sebastià.

L'Ajuntament de la Seu té previst anar condicionant progressivament la totalitat de les rampes que hi ha a la ciutat.

Mostrar formulari de contacte