Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu anima a participar en una enquesta sobre el mercat setmanal

L'Ajuntament de la Seu anima a participar en una enquesta sobre el mercat setmanal

El consistori ha convidat els veïns a dir-hi la seva a través del web municipal mentre es redacta la nova ordenança. Actualment una setantena de parades s'instal·len cada dimarts i dissabte al centre de la ciutat
Enquesta sobre el mercat setmanal de la Seu
26/04/2016 17:42

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell acaba de posar en marxa una enquesta sobre el mercat setmanal que s'organitza cada dimarts i dissabte al centre històric de la ciutat. El consistori ha animat els veïns a dir-hi la seva per tal de conèixer de primera mà l’opinió dels usuaris i rebre suggeriments per millorar-lo. 

A l'enquesta s'hi pot accedir des d'un enllaç que s'ha publicat a la pàgina principal del portal web municipal, laseu.cat. Des de l'Ajuntament detallen que el termini per omplir el formulari és al llarg d'aquesta setmana. Dins del mateix objectiu de millorar el mercat, ara fa unes setmanes es va distribuir una enquesta entre els sectors directament implicats com són els marxants i els comerciants de la Seu, que actualment s’està contestant.

La tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament urgellenc, Mireia Font, explica que “des de la Regidoria també s’està duent a terme un procés obert amb l’enviament d’enquestes als paradistes del mercat i als comerços de la Seu". Alhora es preveu fer dues reunions obertes amb comerç, paradistes i representants de l’Ajuntament. Font hi afegeix que “a més a més, ara es posa a disposició de veïns i consumidors una enquesta al web municipal per tal que qui ho desitgi pugui fer arribar la seva opinió”.

Nova ordenança

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell es troba en ple procés de redacció d’una nova ordenança del mercat setmanal per tal d’adequar-la al decret 162/2015 de la Generalitat de Catalunya, que s’adapta a la Directiva 2006/123/CE del Parlament Europeu i del Consell, relativa als serveis en el mercat interior. Aquest text modifica també el marc normatiu regulador de la venda no sedentària tant en l’àmbit estatal com en l’europeu. La nova ordenança municipal hauria de ser d’aplicació obligatòria a partir del proper 14 de juliol.

El mercat setmanal dels dimarts compta actualment amb un total de 69 parades fixes. D'aquestes, 36 són d'aliments i 33 de productes no alimentaris. Els dissabtes hi ha 72 parades, de les quals 40 són d'alimentació.

Mostrar formulari de contacte