Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu aprova completar el Cinyell Verd

L'Ajuntament de la Seu aprova completar el Cinyell Verd

La brigada municipal d'obres construirà una vorera al tram entre el parc de bombers i el riu Segre El camí ressegueix el perímetre urbà de la Seu i és molt utilitzat per caminar o córrer
Cinyell Verd - Zona Bombers
09/12/2014 16:29

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat l'acabament del cinyell verd de la ciutat, tot construint una vorera perquè els vianants hi passegin amb seguretat.

Actualment aquesta via disposa de dues voreres en el seu tram inicial (al Parc de Bombers) que queden interrompudes, i hi torna a haver vorera al costat esquerre, a l’alçada on el camí és paral·lel al riu Segre. Amb aquestes obres es donarà continuïtat a la vorera ja existent que hi ha al davant de la pista d'exàmens de conduir, en un indret on a més a més la calçada té una intensa circulació de vehicles.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Jesús Fierro, destaca que “la vorera que es construirà en aquest tram no només unificarà tot el cinyell verd, sinó que també es guanyarà en seguretat pels ciutadans que hi passegin, i pels que vulguin baixar a peu des dels barris de Sant Antoni o Sant Pere”.

El cinyell verd, que envolta el perímetre urbà de la Seu, és molt transitada pels vianants i persones que caminen, corren o bé practiquen marxa nòrdica. L’actuació la durà a terme properament la brigada municipal d'obres.

Mostrar formulari de contacte