Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu arranjarà el paviment de diversos carrers de la ciutat

L'Ajuntament de la Seu arranjarà el paviment de diversos carrers de la ciutat

Les obres, pressupostades en més de 160.000 euros, començaran aquest mes de setembre. Els veïns afectats pels treballs rebran un comunicat a les seves bústies

10/09/2015 17:25

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell començarà a finals d'aquest mes de setembre les obres de repavimentació de diversos carrers del nucli urbà de la ciutat. Els treballs es duran a terme a causa del desgast que sofreix el ferm dels vials, especialment durant les èpoques hivernals. La intervenció, amb un pressupost de 161.345,43 euros, ha estat adjudicada a l'empresa Àrids Romà.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Jesús Fierro, indica que aquesta serà la segona fase del pla d'obres endegat fa uns mesos per millorar els carrers de la Seu. La nova actuació, que també inclou el camí del Salit, es preveu que finalitzi abans de la celebració de la Fira de Sant Ermengol.

Els vials que s'arranjaran són el dels Tres Ponts; el carrer de Llorenç Tomàs i Costa, entre el carrer dels Tres Ponts i el carrer de la Germandat de Sant Sebastià; el carrer de la Germandat de Sant Sebastià, entre el carrer de Llorenç Tomàs i Costa i l'avinguda de Pau Claris; el carrer de Llorens Tomàs i Costa, entre el passeig de Pasqual Ingla i el carrer Regència d'Urgell; el carrer de Joaquim Viola Lafuerza, entre l'avinguda de Pau Claris i l'avinguda del Salòria; el passatge dels Pollancres; el carrer de Llorenç Tomàs i Costa, entre el carrer de Josep de Zulueta i el carrer Mare Janer; el carrer de l'Orri; entre el carrer del Comtat d'Urgell i el carrer de Llorenç Tomàs i Costa; el carrer Mare Janer, entre avinguda del Salòria i el carrer de Sant Joan Baptista de la Salle; el carrer Comtat d'Urgell, entre el carrer Mare Janer i el carrer del Bisbe Iglesias Navarri. També s'intervindrà al camí del Salit.

Avís als veïns

Els veïns dels carrers afectats seran informats de les restriccions en el trànsit a través d'un comunicat que trobaran a les bústies. En l'avís s'explicarà la data d'inici dels treballs i l'afectació concreta.

Mostrar formulari de contacte