Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu atorga 30.400 euros en subvencions per a obertura de nous negocis

L'Ajuntament de la Seu atorga 30.400 euros en subvencions per a obertura de nous negocis

La convocatòria d'enguany ha rebut 31 sol·licituds de nous projectes endegats a la ciutat. La línia prioritza els establiments del casc antic i els impulsats per joves o majors de 55 anys
Carrer dels Canonges
09/10/2018 17:28

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat atorgar els ajuts per a la promoció del municipi referents a les obertures de nous negocis durant l’any 2017. En total, s’atorgaran 23 subvencions de les 31 sol·licituds presentades. En xifres, aquestes subvencions atorgades ascendeixen a un total de 30.400 euros.

La tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament urgellenc, Mireia Font, manifesta que “un any més, l’objectiu d’aquestes subvencions és fomentar l’ocupació i l’emprenedoria, principalment al sector comercial i de serveis, tot prioritzant emprenedors joves i majors de 55 anys". Una altra prioritat d’aquests ajuts són els establiments que s’obrin al carrer dels Canonges.

L'Ajuntament recorda que els beneficiaris d’aquestes subvencions han estat persones físiques o jurídiques amb ànim de lucre, titulars d’un establiment a la Seu d’Urgell i amb un espai d’atenció al públic inferior a 100 m2, tal i com marquen les bases. Les línies subvencionades contemplen la creació o traspàs d’establiment, reforma de local comercial, creació d’ocupació, creació de producte innovador, joves emprenedors menors de 35 i adults majors de 55, i establiments situats al centre històric de la ciutat.

Mostrar formulari de contacte