Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu col.labora amb el projecte 'On estem' del Taller Claror

L'Ajuntament de la Seu col.labora amb el projecte 'On estem' del Taller Claror

Les àrees de Serveis Socials i gent gran faciliten les visites a indrets de la ciutat i la implicació de padrins com a guies L'activitat vol facilitar el coneixement de la ciutat per part dels usuaris del centre
Taller Claror - Visita
17/12/2009 17:16

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell col•labora en el projecte On estem? que acaba d'iniciar el Taller Claror amb l'objectiu que els seus usuaris coneguin la Seu d'Urgell i el seu entorn. Des del centre per a persones amb discapacitat psíquica s'ha explicat que és un projecte que engloba tota una sèrie de visites i passeigs, tant per la ciutat com per la rodalia, per situar als usuaris a l'espai on viuen.

L'Ajuntament urgellenc participa en aquest projecte a través de la col•laboració de la regidoria de Serveis Socials, que ha facilitat la utilització del bus interurbà, i de la regidoria de la Gent Gran, que aporta els guies turístics. A les visites els acompanyen padrins que recentment han realitzat el curs de guiatge turístic. També es compta amb el suport i la col•laboració d'Andreu Escales com a guia voluntari.

Des de Serveis Socials es contribueix "amb el finançament del transport, ja que es tracta d'un projecte molt interessant pels usuaris del Taller Claror", segons ha expressat la regidora Anna Vives. L'acció, hi afegeix, "contribueix al fet que la població prengui consciència de les necessitats específiques d'aquest col•lectiu i a fer-los interactuar amb l'entorn”. De la seva part, la regidora de la Gent Gran, Teresa Casassas, remarca la importància que la gent gran pugui fer de guies turístics, ja que d'aquesta manera podran portar a la pràctica tot allò après al curs. 

El projecte 'On estem?' ha començat amb un viatge en bus interurbà per l'entorn de la Seu d'Urgell i pobles del voltant. Al gener es visitarà el Claustre i el Museu de la Catedral. Més endavant s'ha programat visites al parc i els claustres del Valira, el Parc del Segre, l'Oficina de Turisme, el centre cívic, la Cooperativa Cadí, el cementiri, la Torre Solsona i el poliesportiu municipal.

Mostrar formulari de contacte