Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu compleix amb 75 dels 100 compromisos adquirits amb la ciutadania

L'Ajuntament de la Seu compleix amb 75 dels 100 compromisos adquirits amb la ciutadania

En un acte obert a públic, l'equip de govern municipal fa balanç de la feina realitzada durant els darrers quatre anys La presentació destaca la reducció del deute, que ha passat de 15 a 8 milions d'euros

Ajuntament de la Seu - Balanç legislatura 2014-2015
Ajuntament de la Seu - Balanç legislatura 2014-2015
20/03/2015 17:36

La sala de Sant Domènec de la Seu d'Urgell ha acollit aquest dijous l'acte públic 'Ara toca passar comptes'. L'alcalde urgellenc, Albert Batalla, acompanyat per l'equip de govern, hi ha fet el balanç de l'acció de govern durant la legislatura 2011-2015, "en la qual s'han complert 75 dels 100 compromisos adquirits amb la ciutadania".

La xerrada, que era oberta a la participació de tothom, va constar de dues parts. En la primera, Batalla va fer un repàs exhaustiu de la tasca duta a terme al consistori a través de diversos blocs. Durant la segona part, els urgellencs i urgellenques van fer arribar preguntes escrites a l'equip de govern. Les qüestions les va respondre l'alcalde de la Seu una per una.

En l'explicació de l'acció municipal, Albert Batalla ressaltava que l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha passat de 15 a 8 milions d'euros de deute en els darrers quatre anys. “Això s'ha aconseguit amb una congelació d'impostos i taxes durant sis exercicis consecutius”, manifestava l'alcalde urgellenc.

L'equip de govern també va ressaltar les mesures preses en l'àmbit de les polítiques socials, així com les accions que s'han impulsat per reduir l'atur. “Una feina que s'ha realitzat en un context marcat per la crisi, però que no hem volgut que interferís, per la qual cosa ens hem centrat en l'aposta per polítiques d'àmbit laboral i de promoció econòmica", ha indicat Batalla. I ha afegit: "L'objectiu és que la Seu d'Urgell segueixi essent una ciutat amb qualitat de vida”.

L'alcalde de la Seu també incideix en el fet que “tota la feina feta no hauria estat possible sense la implicació de tots els treballadors municipals". En aquest sentit, ha volgut agrair-los l'esforç fet durant els últims quatre anys.

Mostrar formulari de contacte