Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu contracta vuit persones a través dels Plans d'Ocupació

L'Ajuntament de la Seu contracta vuit persones a través dels Plans d'Ocupació

El consistori s'acull als programes destinats a la incorporació al món laboral d'aturats majors de 52 anys El programa preveu tasques de protecció de zones naturals i de manteniment de camins i serveis d'ajut a domicili, entre d'altres

Oficina de Treball a la Seu
Oficina de Treball a la Seu
21/12/2009 14:18

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha contractat un total de 8 persones que es trobaven a l'atur a través dels diversos plans d'ocupació que ofereix el Servei d'Ocupació de Catalunya. Aquests programes, als quals s'hi acull l'Ajuntament urgellenc, estan destinats a promoure la contractació laboral de persones aturades per a la realització d'actuacions de caràcter temporal i d'interès general i social.

A través d'aquesta iniciativa hi haurà dues persones destinades a realitzar tasques de protecció de les zones naturals i de manteniment de camins naturals de la Seu d'Urgell; una persona més es farà càrrec d'aplicar la campanya informativa pel foment de la implantació de la llei d'intervenció integral de l'Administració Ambiental; i dues persones portaran a terme serveis d'ajuda a domicili. El programa també preveu dues persones més que realitzaran tasques de protecció i manteniment del marge esquerre del riu Valira, entre el Parc dels Enamorats i l'extrem sud del meandre per sota de Castellciutat i una  persona que s'encarregarà del disseny, la creació i el manteniment de la pàgina web de la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d'Urgell.

Els dos plans d'ocupació per portar a terme actuacions de protecció de les zones naturals i de manteniment de camins naturalístics del municipi de la Seu estan dirigits a persones aturades majors de 52 anys.

Les tasques concretes que realitzaran són la neteja de residus de les lleres i marges de recs per tal de garantir un bon estat de conservació d'aquests espai, així com el manteniment de camins. L'altre pla d'ocupació assignat a la Regidoria de Medi Ambient consistirà en realitzar una campanya informativa dirigida a totes les empreses de la nostra ciutat, les qual han de tramitar la llicència ambiental en base a la llei d'Intervenció Integral de l'Administració Ambiental. Els informarà sobre els tràmits i terminis per adequar-se a la llei i, per tant, per poder regularitzar la seva situació.

Pel que fa als dos plans d'ocupació assignats a la Regidoria de serveis Socials, la tasca de les persones contractades serà dur a terme serveis d'ajuda a domicili per a persones i famílies amb manca d'autonomia personal, algunes d'elles amb situació de dependència.

El pla d'ocupació assignat al Servei Municipal de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de la Seu el portaran a terme dues persones aturades majors de 52 anys, que realitzaran tasques de protecció i manteniment del marge esquerra del riu Valira, entre el Parc dels Enamorats i l'extrem sud del meandre per sota de Castellciutat. Els treballs consistiran en netejar, desbrossar i plantar espècies autòctones per tal de consolidar i fer accessible en alguns punts aquesta part del riu. També s'encarregaran d'adequar alguns espais com a punts d'informació mediambiental.

Per últim, s'ha contractat també una persona per fer-se càrrec del disseny, la creació i el manteniment de la pàgina web de la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d'Urgell. L'objectiu d'aquesta pàgina web és donar a conèixer la biblioteca, els seus serveis i activitats i difondre-les àmpliament. El projecte consisteix en dissenyar i crear una pàgina web amb un programa de software lliure que sigui prou flexible per encabir tot el s'ofereix des de la biblioteca.

Mostrar formulari de contacte