Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu convoca els ciutadans a l'acte de balanç del mandat 2011-2015

L'Ajuntament de la Seu convoca els ciutadans a l'acte de balanç del mandat 2011-2015

El consistori presentarà les accions de la legislatura aquest dijous, dia 19, a 2/4 de 9 del vespre a la Sala de Sant Domènec En la trobada es podrà dialogar amb l'alcalde i els responsables de cada àrea municipal

Ajuntament de la Seu d'Urgell
Ajuntament de la Seu d'Urgell
17/03/2015 16:55

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell organitza aquest dijous, 19 de març, un acte públic, sota el títol 'Ara toca passar comptes'. Tindrà lloc a la sala de Sant Domènec a dos quarts de nou del vespre, per explicar i contrastar amb els ciutadans les accions dutes a terme durant el mandat municipal 2011-2015, així com totes aquelles que no s'han pogut realitzar.

Es tracta d'una acció amb un alt sentit democràtic, no gaire habitual en l'actual cultura política, i que el govern municipal ja va dur a terme per primer cop en finalitzar l'anterior legislatura.

L'alcalde urgellenc, Albert Batalla, afirma que “just quan finalitza la legislatura, és el moment de passar comptes dels compromisos contrets ara fa quatre anys amb els urgellencs i urgellenques, igual com ja vam fer quatre anys enrere”.

En l'acte, que serà dinàmic i obert a tothom, hi intervindrà l'alcalde, i els responsables de cada àrea respondran els dubtes i preguntes dels assistents. L'objectiu és crear un diàleg amb els ciutadans de la Seu d'Urgell. L'acte constarà de diferents blocs amb títols temàtics: Gestionem els Recursos; Cuidem les Persones; Generem Oportunitats; Impliquem les Persones; Endrecem la Ciutat; Equipem la Ciutat; i Fem Territori, i Fem País.

Mostrar formulari de contacte