Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu convoca places per al Casal Esportiu d'Estiu i la Piscina Municipal

L'Ajuntament de la Seu convoca places per al Casal Esportiu d'Estiu i la Piscina Municipal

S'ha de cobrir un total de 14 tasques, entre monitors, socorristes i personal de taquilla. Les sol·licituds es poden presentar a partir d'aquest dilluns vinent, dia 18, a l'OAC
Piscina Municipal de la Seu
15/04/2016 17:35

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha convocat 8 places per a monitors del Casal Esportiu d’Estiu i 6 places per a treballar a la Piscina Municipal durant la temporada d'estiu 2016.

Pel que fa al Casal d'Estiu, des de l'Ajuntament han concretat que hi ha previstes quatre places per treballar del 4 al 29 de juliol, i 4 places més per al període del 4 de juliol al 30 d’agost. Quant al personal per a la piscina, s'ha convocat dues places de socorrista, dues d'auxiliar de socorrista i dues més d’auxiliar administratiu per atendre la taquilla. El període d'obertura de la instal·lació serà enguany del 24 de juny al 31 d’agost. 

El termini per a la presentació de sol·licituds s’inicia aquest dilluns 18 d’abril i s’allargarà fins al 13 de maig. Les bases de les diferents convocatòries, com també la instància de presentació de sol·licituds, es poden consultar i descarregar al web municipal www.laseu.cat. Les sol·licituds s'han de lliurar al registre del Servei d'Esports, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu.

Mostrar formulari de contacte