Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu defensa la contractació d'un nou cap de recursos humans

L'Ajuntament de la Seu defensa la contractació d'un nou cap de recursos humans

Fierro assegura que la designació, per a la qual han proposat Joan Carles Pie, serà "eventual" i com a "càrrec de confiança" L'equip de govern basa la decisió en les indicacions de l'estudi sobre llocs de treball

Plaça dels Oms
Plaça dels Oms
07/09/2009 16:12

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha defensat aquest dilluns la designació d'un nou responsable de Recursos Humans "per tal de donar compliment a les recomanacions de l'estudi de llocs de treball". La mesura és previst que s'aprovi en el ple convocat per avui dilluns a les 8 del vespre, a la Sala d'Actes municipal.

Des de l'equip de govern s'ha detallat, en nota de premsa, que el nom proposat per ocupar aquesta plaça és el de Joan Carles Pie, màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans i "amb una dilatada experiència com a director d'aquest àmbit en diverses empreses".

El tinent d'alcalde Jesús Fierro assegura que aquesta nova figura serà "eventual" i com a "càrrec de confiança", fet que, afirmen, “no hipoteca futurs ajuntaments en la gestió d'una àrea tan estratègica i alhora sensible com la de personal”. Fierro troba “absolutament lògic que una empresa de més de 250 treballadors necessiti un departament de RRHH i, per tant, un responsable”.

Segons l'equip de govern, l'estudi de llocs de treball que l'Ajuntament ha realitzat durant aquest any, per acord amb els sindicats i ara es troba en fase de conclusions, "indica molt clarament que la institució necessita dotar-se d'aquesta figura". El responsable de RRHH serà "la persona encarregada de supervisar les darreres fases d'aquest estudi de llocs de treball i pilotar els canvis organitzatius que es puguin derivar de les conclusions d'aquest estudi”, indiquen.

Mostrar formulari de contacte