Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu, disposat a incorporar al.legacions dels veïns de Castellciutat

L'Ajuntament de la Seu, disposat a incorporar al.legacions dels veïns de Castellciutat

El consistori analitza les queixes expressades per l'Associació de Veïns sobre el Pla d’Ordenació Urbana El ple municipal ha d'aprovar avui una modificació relativa a la mobilitat al poble
Castellciutat
27/12/2007 16:41

El Ple Municipal de la Seu d’Urgell ha d'aprovar avui al vespre una modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana per donar cobertura als plantejaments del Pla de Millora de Castellciutat. Segons el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Jesús Fierro, aquest és un tràmit més per avançar en allò que formula el Pla de Millora de Castellciutat.

La mesura arriba en ple debat sobre aquest pla urbanístic i després que l’Associació de Veïns de Castellciutat va anunciar la presentació d’un paquet d’al.legacions, ja que no estan d’acord amb diversos punts del redactat. Sobre aquesta qüestió, Jesús Fierro ha afirmat avui que “l’equip redactor del Pla de Millora està incorporant un bon nombre de les al•legacions presentades pels veïns al projecte inicial i que el procés s’acabarà a finals del mes de gener”. El tinent d’alcalde hi afegeix; “Amb voluntat de màxima col•laboració i transparència amb tots els ciutadans de Castellciutat, s’ha acordat amb l’Associació de Veïns de fer una altra aprovació inicial del projecte a principis de febrer, amb les modificacions incloses, i obrir 30 dies més l’exposició pública del pla”.

L’aprovació inicial del Pla de Millora de Castellciutat es va realitzar per la Junta de Govern Local el 17 de juliol passat. Fierro assegura que “són força els veïns que s’han interessat pel procés del Pla Especial”. El tinent d’alcalde defensa que “s’està fent un esforç perquè el màxim nombre de les al•legacions presentades estiguin incorporades en aquesta nova aprovació inicial de finals de gener”.

Pel que fa a les crítiques a la manca de diàleg, Fierro defensa que “durant el mes de setembre es va realitzar una reunió informativa amb els veïns” i que hi ha hagut un “permanent diàleg que s’ha realitzat durant tot el procés entre l’Ajuntament i els membres de la junta de l’associació de veïns”.

Mostrar formulari de contacte