Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu d'Urgell aprova la convocatòria de subvencions per a la promoció del municipi 2023

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell aprova la convocatòria de subvencions per a la promoció del municipi 2023

El període de presentació de les sol·licituds serà del 20 de febrer al 3 de març. La dotació pressupostària és de 22.000 euros
La Seu Emprèn
16/02/2023 11:35

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat la convocatòria de subvencions per a la promoció del municipi 2023, que compta amb una dotació pressupostària de 22.000 euros. Les sol·licituds per a poder accedir als ajuts caldrà formalitzar-les a través de la pàgina web de l’Ajuntament urgellenc amb un formulari telemàtic normalitzat amb autentificació digital. El període per a fer les gestions s'obre el 20 de febrer i finalitzarà el 3 de març.

La tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu, Mireia Font, ha manifestat que "l’equip de govern municipal es reafirma en oferir aquests ajuts amb l’objectiu de donar suport a les persones que han obert un negoci a la ciutat o a aquelles que han fet reformes o millores a negocis ja existents durant l'any passat". 

Les subvencions es destinaran a fomentar l’ocupació i l’emprenedoria, principalment en el sector comercial i de serveis, donant prioritat als emprenedors menors de 35 anys i als majors de 55, i als establiments que s’instal·lin al centre històric. Mireia Font recorda que també podran optar-hi els negocis que vulguin modernitzar-se i/o millorar, "sobretot pel que fa a l’eficiència energètica", i les empreses que han creat ocupació. 

Bases reguladores

Les bases estipulen que els ajuts s’adrecen als establiments comercials i de serveis de la Seu d’Urgell, tant si estan ubicats en planta baixa com en un pis d’un edifici, que tinguin menys de 100 m2. La normativa exclou la superfície computable de magatzems, tallers, obradors i similars. La quantitat màxima que una persona sol·licitant pot rebre és de 4.000 euros.

Per a poder sol·licitar aquest ajut cal que la persona titular de l’establiment comercial o de serveis compleixi algun d’aquests requisits:

•       En cas d’establiments nous:

a)    Que tinguin llicència d’obertura, autorització de traspàs o la comunicació en data del 2022.

•       En cas d’establiments nous o ja existents:

b)    Que puguin acreditar una reforma o ampliació feta durant el 2022.

c)     Que hagin creat un mínim de dos llocs de treball al 2022 i que els llocs de treball continuïn vigents.

d)    Que puguin acreditar la creació d’un producte o serveis innovador, o bé millores en la comercialització del producte o serveis durant el 2022.

Les bases reguladores, així com la convocatòria, es poden consultar al web de l’Ajuntament urgellenc on s’especifiquen els requisits, les categories i les despeses subvencionables, el procediment de sol·licitud i el d’atorgament, així com la resta de criteris procedimentals.

 

Mostrar formulari de contacte