Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu d'Urgell atorga enguany 19.000 euros en subvencions a la promoció del municipi

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell atorga enguany 19.000 euros en subvencions a la promoció del municipi

La Regidoria de Promoció Econòmica lliura 14 ajuts en concepte de creació de nous establiments, potenciació del centre històric, reformes, joves emprenedors, valor afegit i traspàs de negoci
'La Seu emprèn'
30/07/2021 13:50

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat aquesta setmana atorgar els ajuts per a la promoció del municipi d’aquest any 2021. En total, s’atorguen 14 subvencions de les 15 sol·licituds presentades.

La tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Mireia Font, remarca “la importància de seguir donant suport a l’obertura de nous establiments comercials i de negoci a la Seu, sobretot en un any tant complicat a causa de la pandèmia”. Font afegeix  que “l’Ajuntament ha d’estar al costat de les persones que decideixen emprendre a la nostra ciutat, obrint negocis o millorant els ja existents, i en la mesura que es pugui aquest equip de govern municipal seguirà en aquesta línia”.

En xifres, aquestes subvencions atorgades ascendeixen a un total de 19.000 euros. Aquests 14 ajuts concedits s’engloben en les diferents línies subvencionables: 9 per a la creació de nous establiments, 4 ajuts per obertura d’establiments al centre històric, 3 per a reforma d’establiments ja oberts, 2 subvencions per a joves emprenedors, 6 per creació de valor afegit i 1 ajut traspàs de negoci.

Alguns dels establiments han obtingut ajuts per diferents línies subvencionables al complir diversos requisits.

 

Mostrar formulari de contacte