Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu d'Urgell debat l'acord sobre la gestió de la UEC

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell debat l'acord sobre la gestió de la UEC

La mesura es tractarà al ple extraordinari convocat per dilluns dia 27 al matí (8.30). També s'hi debatrà una modificació de pressupost
Ajuntament de la Seu d'Urgell
24/07/2020 13:25

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell debatrà aquest dilluns vinent, dia 27, l'acord referent a la gestió de la Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) de la ciutat. La qüestió es tractarà en el ple extraordinari que s'ha convocat i que començarà a 2/4 de 9 del matí, a la sala d'actes del consistori. L'ordre del dia consta de només dos punts, i en el primer hi ha prevista l'aprovació d'un expedient de modificació de crèdit.

Aquest abril passat, el Departament d'Educació de la Generalitat va fer públic que la UEC de la Seu serà de gestió municipal a partir d'aquest proper curs 2020-2021. Des de l'Ajuntament urgellenc, anteriorment s'havia aprovat una moció en què es demanava que la conselleria revisés la gestió d'aquest servei després que col·lectius com el sindicat CGT, la CUP i la plataforma creada per reivindicar-ne la municipalització havien denunciat deficiències en la gestió que en duia a terme l'entitat lleidatana ASPID. Des de les associacions contràries al model actual han expressat la seva satisfacció per l'anunci fet aquesta primavera pel Govern català.

 

ORDRE DEL DIA

1. Expedient de modificació de crèdit núm.8 del pressupost Exp: IN MCR 2020/8(A-2241)
2. Acord sobre la gestió de la Unitat d'Escolarització Compartida. (SE-ORG-2019/023)

Mostrar formulari de contacte