Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu d'Urgell endega una campanya per promocionar el comerç local

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell endega una campanya per promocionar el comerç local

S'ha començat a divulgar a les xarxes socials un espot publicitari, produït per Qucut i amb la participació de diversos comerciants. L'acció coincideix amb l'entrada de l'Alt Pirineu i Aran a la fase 1 de la desescalada, que ha permès la reobertura de bars i restaurants amb terrassa. Encara no estan en marxa ni la Biblioteca Sant Agustí ni l'Espai Ermengol

11/05/2020 14:15

Tot coincidint amb el primer dia de la Fase 1 de desescalada a l'Alt Pirineu i Aram, que permet obrir els comerços de menys de 400m2, l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de la Seu d'Urgell ha iniciat la campanya per promoure el comerç local, amb el lema #compraalaSeu. L'acció promocional basa en un espot publicitari que protagonitzen diversos emprenedors i que representen una vintena de sectors comercials de la ciutat. A la difusió de la falca audiovisual també s'hi ha sumat RàdioSeu:

Confia en nosaltres, confiem en tu

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de la Seu, Núria Tomàs, manifesta que “avui és el dia que, majoritàriament, obriran de bell nou els comerços de la Seu" i amb aquesta campanya volen "enviar un missatge de confiança cap al nostre petit comerç". Per Tomàs, "la proximitat, el tracte personal, la seguretat i la consciència de comunitat ens han de fer reactivar la nostra xarxa comercial”. La representant municipal hi afegeix que “el lema Confia en nosaltres, confiem en tu vol donar un missatge positiu i de complicitat entre els nostres comerciants i la nostra gent" perquè "comprar a la Seu ens beneficia a tots".

En aquest vídeo publicitari, que avui ja corre per les xarxes socials, s’hi pot veure com diferents comerciants de la Seu d’Urgell aixequen la persiana del seu negoci després de prop de dos mesos d’estar tancats a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Així, es vol conscienciar urgellencs i urgellenques de la importància de consumir producte local i comprar en els estabilients de la Seu per poder fer front a la crisi provocada per la pandèmia.

Aquest espot publicitari ha estat encarregat a una empresa urgellenca, la productora audiovisual Qucut. Una mostra més per part de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell des suport als emprenedors de la ciutat.

Reobertura de terrasses

A banda de les botigues, aquest dilluns al matí també han reobert molts dels bars i restaurants amb terrassa al nucli urbà de la Seu. Tot i això, una part dels establiments han aprofitat la jornada per preparar els seus espais de cara a adaptar-se a les noves exigències de seguretat.

Cal recordar que l'Ajuntament urgellenc ha ofert al sector la possibilitat de doblar la superfície de cada terrassa, sempre que ho permetin les dimensions del carrer o plaça on estan ubicats. Una mesura que precisament s'ha d'aprovar al plenari d'avui dilluns, en el marc del paquet de mesures que ha preparat el consistori per ajudar a superar els efectes econòmics de la crisi sanitària.

No reobren encara ni la Biblioteca Sant Agustí ni l'Espai Ermengol

Els equipaments que no han obert són la Biblioteca Sant Agustí i l'Espai Ermengol, per recomanació del Departament de Cultura. Els dos serveis estan implementant les mesures de seguretat adients per garantir l'obertura amb la prevenció necessària per evitar contagis de la COVID-19.

 • Espot per promocionar la reobertura dels comerços de la Seu d'Urgell (Qucut)
  Espot per promocionar la reobertura dels comerços de la Seu d'Urgell (Qucut)
 • #compraalaSeu
  #compraalaSeu
 • Reobertura de la terrassa del Centre Cívic El Passeig, al costat mateix del Sant Hospital
  Reobertura de la terrassa del Centre Cívic El Passeig, al costat mateix del Sant Hospital
 • Treballs per preparar les terrasses als quioscos del Passeig Joan Brudieu
  Treballs per preparar les terrasses als quioscos del Passeig Joan Brudieu

Mostrar formulari de contacte