Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu d'Urgell garanteix que durant el tall d'aigua hi haurà servei a les escoles i locals

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell garanteix que durant el tall d'aigua hi haurà servei a les escoles i locals

El consistori demana els veïns que regulin les seves reserves per demà
El nou dipòsit d'aigua, al Poble Sec
13/11/2007 18:49

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha assegurat que el subministrament d'aigua estarà garantit als centres escolars i a locals comercials de planta baixa durant el tall de deu hores que es produirà aquest dimecres a la capital de l'Alt Urgell. Fonts municipals han demanat, però, que es faci un ús racional de l'aigua, per assegurar d'aquesta manera el funcionament dels sanitaris de les plantes baixes i de les escoles, així com per garantir el servei dels càterings escolars. El centre hospitalari funcionarà amb normalitat ja que disposa d'una cisterna d'aigua pròpia. També el poble de Castellciutat compta amb unes reserves d'urgència.

El tall d'aigua és necessari per tal de realitzar la connexió de la xarxa al nou dipòsit construït recentment i que tindrà una capacitat de 6.000 metres cúbics.

L’alcalde de la Seu, Jordi Ausàs, va emetre ahir un ban d’alcaldia que s’ha donat a conèixer a tots els mitjans de comunicació i a les famílies de la ciutat. D’altra banda, el responsable municipal ha fet incidència en el fet que des del consistori s’intentarà que els treballs s’enllesteixin el més aviat possible. Segons ha explicat Ausàs, “s’ha hagut de programar el tall durant el dia perquè són obres complexes i el procés de soldadura no es podia fer durant la nit, amb temperatures sota zero”. Ausàs ha demanat la col.laboració ciutadana per acceptar els inconvenients del tall.

El subministrament d'aigua quedarà interromput entre les nou del matí i fins a les set del vespre, i l'excedent d'aigua de l'antic dipòsit permetrà assegurar el servei als centres educatius i a les plantes baixes de la ciutat.

Mostrar formulari de contacte