Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu d'Urgell informa del pas de la Volta 2020 per la ciutat

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell informa del pas de la Volta 2020 per la ciutat

Els propers dies es farà arribar a les llars un futlletó amb els horaris, el recorregut i les afectacions en el trànsit. L'edició 100 de la ronda ciclista inclourà a l'etapa reina, el 26 de març, un esprint especial a la capital de l'Alt Urgell
Recorregut de la Volta 2020 per la Seu d'Urgell, el proper 26 de març
25/02/2020 18:15

L'Ajuntament de la Seu d’Urgell farà arribar properament a totes les llars del municipi un fulletó informatiu on s’explica les diferents afectacions que comportarà el pas de la etapa reina de la 100 Volta Ciclista a Catalunya, el 26 de març vinent.

En aquest fulletó es mostra el recorregut exacte de la ronda catalana per la Seu d’Urgell (plànol i noms dels carrers afectats), l’horari de pas de la cursa ciclista, els aparcaments que s’habilitaran i la restricció de la circulació de vehicles.

Pel que fa al recorregut d'aquesta quarta etapa de la Volta (amb sortida a Ripoll i meta a Port Ainé), el pilot entrarà a la Seu per l’avinguda de Guillem Graell (venint des de la N260) i continuarà per les avingudes de Garriga i Massó i de Pau Claris, carrer Sant Ot, passeig Joan Brudieu, Camí de la Palanca, carrer de Circumval·lació, carrer Iglesias Navarri i avinguda del Salòria, que recorreran de baix a dalt per finalment sortir de la ciutat per l’avinguda del Valira, en direcció cap al port del Cantó.

L'esprint especial serà a davant del número 94 de l'avinguda del Salòria. L’horari de pas dels corredors serà, segons els organitzadors, cap a quarts de 3 de la tarda (14:45-15:01 h). Aquestes previsions es poden veure afectades pel ritme de la cursa.

Respecte a l’aparcament de vehicles, quedarà prohibit l’estacionament en tots els carrers per on passarà la cursa a partir de les 10.00 hores del mateix dijous 26 de març. Per això, s’habilitaran zones d’aparcament a l’Horta del Valira, al pàrquing de l’escola Albert Vives, al Mercadona i i a l'aparcament Dr. Peiró.

La Volta també comportarà el tall de circulació i els accessos als carrers per on passarà el pilot ciclista a partir de 2/4 de 2 del migdia, el mateix dia de l‘etapa. La restricció afectarà també les sortides dels guals dels carrers implicats. Per tot plegat, l’Ajuntament de la Seu recomana planificar els desplaçaments i, si és possible, fer-los a peu per reduir al màxim les afectacions de trànsit. Es garantirà en tot moment l’accés i mobilitat dels vehicles d’emergència.

Tota la informació sobre el pas de la Volta Ciclista a Catalunya per la Seu d’Urgell es pot trobar al web i el telèfon del Servei d’Esports (973 350 010)  i al telèfon de la Policia Local (973 350 426). D'altra banda, encara roman oberta la inscripció de voluntaris/es que vulguin col·laborar en el control de la cursa. Els interessats poden registrar-se al web del Servei d’Esports:  http://esports.laseu.cat

Mostrar formulari de contacte