Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ofereix tres places vacants de pràctiques per a joves de 16 a 29 anys

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ofereix tres places vacants de pràctiques per a joves de 16 a 29 anys

Els llocs de treball s'adrecen a tècnics d'administració, informàtica i comunicació. Els contractes, en el marc del programa Garantia Juvenil, tenen una durada de sis mesos i seran a jornada sencera

Garantia Juvenil
Garantia Juvenil
19/08/2021 12:25

L’Ajuntament de la Seu d'Urgell ofereix tres places vacants dirigides a joves que volen fer pràctiques laborals. Els llocs de treball que es convoquen s'adrecen a tècnics d'administració, informàtica i comunicació. Els contractes tenen una durada de sis mesos i l'oferta és a jornada sencera.

Com a requisits per accedir a la convocatòria, la persona interessada ha de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrita al SOC com a DONO, ser beneficiària de la Garantia Juvenil, no haver participat en convocatòries anteriors (2019 i 2020) i tenir formació postobligatòria (CFGM, CFGS, universitària, entre d'altres).

Les tasques previstes seran de suport a l’administració electrònica, la carpeta ciutadana i el web municipal, col·laborant amb els departaments d’Informàtica i l’Oficina d’Atenció Ciutadana. El perfil competencial inclou l'organització i optimització dels recursos; coneixements ofimàtics i informàtics, així com la gestió web i la capacitat de treball en xarxa.

Els perfils professionals més adients són els d'Administració, Informàtica i Comunicació. La formació requerida és la d'un cicle formatiu de grau mitjà en aquests àmbits; certificats de professionalitat de les famílies mencionades i formació equivalent. La formació valorable serà la de Cicle Formatiu de Grau Superior o formació universitària en economia, informàtica o comunicació.

Garantia juvenil

Les ofertes municipals formen part de la iniciativa Garantia Juvenil, un programa europeu que té com a objectiu facilitar l’accés dels joves al mercat laboral. Per a més informació, cal contactar amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell a través del correu electrònic o bé trucar als telèfons 973 35 56 08 o 607 866 902.

Inscripcions

Per a inscriure’s, cal enviar el currículum indicant la referència d’aquesta oferta (ref. 09/2021/14812, ref. 09/2021/14239, ref. 09/2021/14248) al correu .

Mostrar formulari de contacte