Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu d'Urgell proposa per aquest estiu més de 70 activitats culturals per a tots els públics

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell proposa per aquest estiu més de 70 activitats culturals per a tots els públics

El programa, que es farà arribar a totes les llars, inclou l'espectacle de teatre-circ Amal, un concert de la Rufaca Jazz Folk Orquestra i el concert ‘Che América’, entre altres actes

09/07/2024 17:40

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha elaborat una agenda en paper que engloba les més de 70 activitats que tindran lloc durant els mesos de juliol, agost i setembre a la capital de l'Alt Urgell. Les propostes s’adrecen a totes les franges d’edat, gustos i disciplines.

El tríptic, que s’està fent arribar a totes les llars urgellenques, recull els actes culturals programats per aquest estiu, tant els que organitzen les diferents àrees municipals com les col·laboracions i les que portaran a terme diverses entitats de la Seu.  

L'agenda inclou la programació d'Insomni, que elabora l’Àrea de Joventut, així com també les visites i sortides de l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat. També s'hi pot consultar els concerts i horaris de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, el Retaule de Sant Ermengol, els concerts del FeMAP, les ballades de sardanes, el Festival Terra de Versos, així com les exposicions instal·lades a les sales de Sant Domènec i La Cuina.

Espectacles destacats

De les propostes culturals, destaquen l’espectacle de teatre-circ Amal, una coproducció de la Fira de Teatre de Tàrrega amb la companyia La Baldufa (Premio Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y Juventud); el concert de la Rufaca Jazz Folk Orquestra, en el marc del Festival Els Set Inferns, i el concert ‘Che América’, amb Icónico, de música argentina i llatinoamericana.

Entrades anticipades

Les entrades anticipades per als espectacles de pagament es poden adquirir en línia a la plataforma Codetickets. També es poden comprar de manera presencial a l’oficina de Turisme Seu. També a taquilla des de 45 minuts abans de l’inici de l’espectacle.

AGENDA CULTURAL ESTIU 2024 A LA SEU D'URGELL

  • Agenda cultural d'estiu a la Seu d'Urgell 2024
    Agenda cultural d'estiu a la Seu d'Urgell 2024
  • Activitats d'estiu a la Seu d'Urgell
    Activitats d'estiu a la Seu d'Urgell

Mostrar formulari de contacte