Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu d'Urgell se suma a la crida d'emergència a favor dels damnificats pel terratrèmol al Marroc

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell se suma a la crida d'emergència a favor dels damnificats pel terratrèmol al Marroc

El consistori urgellenc aportarà 3.000 euros a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per al procés de reconstrucció i de suport a la població marroquina. S'obre una campanya de donacions a través de Bizum o transferència bancària
Terratrèmol al Marroc (Foto: Fons Català de Cooperació)
15/09/2023 17:55

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell s'ha sumat a la crida d'emergència per a la població víctima del terratrèmol al Marroc i aportarà 3.000 euros a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Els diners es destinaran al procés de reconstrucció i de suport a les persones damnificades.

Per poder participar econòmicament fent donacions a les ONG que treballen sobre el terreny i vehicular les aportacions a través del Fons Català de Cooperació, la població pot col·laborar econòmicament a través de Bizum, al número 06974 i amb el concepte "Terratrèmol Marroc". També és possible fer una transferència bancària amb el concepte “Terratrèmol Marroc” al compte ES91 0182 6035 4102 0160 8531.

El sisme, de magnitud 6,8 graus, que es va produir divendres passat, ja suma 3.000 morts. El sisme també va sacsejar la històrica ciutat de Marràqueix, que és la ciutat més propera a l'epicentre. Cases i altres edificis de la ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, es van esfondrar.  

Les carreteres i vies de comunicació estan bloquejades i impedeixen que les ambulàncies arribin fins als ferits. Les tasques de rescat i socors resulten difícils a causa del terreny muntanyós, el risc d’esllavissaments de terra i les grans distàncies.

Mostrar formulari de contacte