Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu d'Urgell torna a treure a concurs la concessió del quiosc de premsa del passeig Joan Brudieu

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell torna a treure a concurs la concessió del quiosc de premsa del passeig Joan Brudieu

Amb el nou termini, les persones interessades a explotar el punt de venda poden presentar les seves propostes fins al 16 de gener vinent
Cap del passeig Joan Brudieu, amb el quiosc a mà dreta (Foto: Aj. de la Seu / arxiu)
27/12/2022 18:45

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha comunicat que torna a treure a concurs la licitació per a l'explotació del quiosc de premsa del passeig de Joan Brudieu, després que el primer anunci ha quedat desert. Amb el nou termini, les persones interessades poden presentar les seves ofertes fins al 16 de gener de 2023. Les propostes s'han de presentar de manera telemàtica a través del portal de contractació de l'ajuntament urgellenc, al web www.laseu.cat.

El quiosc va sortir a licitació el mes d'octubre passat i el primer termini havia finalitzat el 4 de novembre. El local ocupa un espai de la via pública, a pocs metres de la plaça de Catalunya, destinat principalment a la venda de diaris i revistes.

El pressupost de licitació és de 3.000 euros l'any, IVA inclòs, i la durada del contracte serà de vuit anys prorrogables a dos més, amb un valor estimat total de 30.000€. Concretament, la durada serà fins al 31 de desembre de 2030. Aquest termini es podrà prorrogar si hi ha acord exprés de les parts, en dos períodes successius d'un any cadascun, que en aquest cas sumarien un total de 10 anys.

Mostrar formulari de contacte