Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu es compromet a netejar l'entorn de Cal Rovelló

L'Ajuntament de la Seu es compromet a netejar l'entorn de Cal Rovelló

Els veïns s’han queixat darrerament de la brutícia acumulada a la finca privada. El consistori assegura que no hi ha novetats sobre el futur de l’espai
30/07/2007 19:19

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell adecentarà l’entorn de Cal Rovelló, atès que el projecte de construcció en aquell indret continua aturat. Els veïns i comerciants s’estan queixant darrerament de l’acumulació de brutícia a la finca privada, que en aquests moments és un solar pendent d’una pugna legal sobre quina n’ha de ser l’alçada. El col.lectiu reclama que això no perjudiqui més la imatge de la zona.

Fonts municipals han assegurat a RàdioSeu que ara mateix la tasca que s’està fent a Cal Rovelló és simplement la de netejar-la, i que no hi ha cap altra novetat al respecte. Alhora, el consistori sortia al pas dels rumors que han sorgit aquests darrers dies sobre el futur de la finca arran del fet que s’alci un mur al perímetre. Des de l’Ajuntament asseguren que segueix sense haver-hi cap avanç que permeti desencallar l’afer, però que se segueix treballant per intentar arribar a una solució.

Cal recordar que la finca de Cal Rovelló està pendent d’edificar des de l’any 2003 pel rebuig dels propietaris al fet que només se’ls permeti alçar tres plantes. Els amos interpreten que és un edifici històric del casc antic i que per tant n’haurien de poder alçar quatre. No obstant això, el consistori considera que la part de façana que es va conservar en l’enderroc és insignificant perquè pugui rebre aquesta qualificació i que els promotors han de respectar les condicions previstes.

La finca es troba a la freqüentada cantonada del carrer Major amb el carrer dels Jueus i per la base hi travessa un dels trams porxats del carrer Major. Actualment, a la part del solar que és de pas públic, hi ha una passarel.la que connecta amb la resta de la part coberta.

Mostrar formulari de contacte