Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu incorpora un agent d'acollida

L'Ajuntament de la Seu incorpora un agent d'acollida

El nou tècnic ha de facilitar la integració dels immigrants a la ciutat
Oficina d'Atenció al Ciutadà
02/10/2008 15:56

Aquest mes d'octubre s'inicia l'activitat d'un agent d'acollida que respon a l'estructura única d'estrangeria creada conjuntament entre l'Ajuntament de La Seu d'Urgell i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell. Aquesta nova figura es contempla dins del nou format del servei de l'immigrant i conforma el primer esglaó del Servei d'Acollida Local.

Respecte a l'activitat que durà a terme aquest agent d'acollida, la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament urgellenc, Anna Vives, ha explicat que “aquesta figura reforçarà la tasca que es dur a terme des de l’oficina d’Atenció a l’Immigrant, i la seva feina serà molt útil de cara a l'acollida de les persones nouvingudes, ja que tractarà globalment tots els aspectes relacionats a l'arribada a la ciutat”.

D'entre les funcions més destacades que l'agent d'acollida realitzarà són les de donar suport a les accions al Programa Integral d'Acollida; donar suport d'atenció al ciutadà en tots els temes de competència municipal; i donar suport en temes de traducció i interpretació lingüística. Aquest servei romandrà obert al públic de dilluns a divendres, i es trobarà ubicat a les dependències de Serveis Socials de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell.

Mostrar formulari de contacte