Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu obre el termini de sol·licitud d'ajuts per a veïns afectats per atur o ERTO durant l'estat d'alarma

L'Ajuntament de la Seu obre el termini de sol·licitud d'ajuts per a veïns afectats per atur o ERTO durant l'estat d'alarma

Els beneficiaris rebran una targeta-moneder per fer-la servir en comerços de la ciutat. Es pot sol·licitar fins el dia 20 d’agost

Ajuts a afectats per la crisi sanitària a la Seu d'Urgell
Ajuts a afectats per la crisi sanitària a la Seu d'Urgell
21/07/2020 10:40

Fins al 20 d’agost, els urgellencs i urgellenques que es trobin a l’atur o afectats per un ERTO des del 14 de març, com a conseqüència de l’estat d’alarma per la crisi sanitària, poden presentar la seva sol·licitud a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per accedir a un ajut.

Aquest suport econòmic serà en forma de targeta-moneder, que caldrà utilitzar-lo només en comerços de la Seu d’Urgell. D’aquesta manera, aquests ajuts aconsegueixen un doble objectiu: ajudar les famílies afectades en un sentit més ampli que el de les necessitats socials i alhora contribuir a ajudar el comerç local.

Les persones que tenen dret a sol·licitar aquesta subvenció han d'estar empadronades a la Seu d'Urgell i trobar-se en alguna d’aquestes situacions:

  • Que s’hagin quedat a l’atur i no rebin cap prestació l’ajut serà de 400€.
  • Que s’hagin quedat a l’atur i rebin una prestació d’atur l’ajut serà de 250€.
  • Que treballin a empreses de la ciutat o comarca i hagin patit un ERTO l’ajut serà de 100€.

La sol·licitud cal formalitzar-la amb el formulari telemàtic normalitzat amb autentificació digital que es pot trobar al web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell: www.laseu.cat.

Les persones que no puguin sol·licitar aquest ajut de manera telemàtica caldrà que truquin a l’Ajuntament 973 35 00 10 per demanar cita prèvia per poder sol·licitar-ho de manera presencial.

Mostrar formulari de contacte