Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu recull propostes per al Pla de Mobilitat Sostenible

L'Ajuntament de la Seu recull propostes per al Pla de Mobilitat Sostenible

El consistori ha obert un procés participatiu amb consultes a entitats i particulars Els ciutadans també poden aportar les seves idees per millorar la circulació a través de la web municipal
Passos de vianants
08/08/2011 13:36

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha iniciat un procés de recollida de propostes per a dissenyar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). Aquesta eina té per objectiu “planificar el model de ciutat que volem en un futur des del punt de vista de la mobilitat”, segons ha explicat el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Jesús Fierro.

El pla, que va ser contractat a l'empresa Cinesi, consta de dues fases. A la primera, la diagnosi, es realitza una anàlisi de la mobilitat del municipi per diagnosticar els punts forts i febles del trànsit a la ciutat. A la segona es dissenya el programa, que marcarà “quins objectius es vol aconseguir per millorar la mobilitat del municipi i quines són les accions que cal dur a terme per assolir-los”.

Jesús Fierro considera que “per tal de definir el model de mobilitat futur de la Seu, és imprescindible conèixer la realitat de la ciutat, una realitat que ha de tenir en compte l’opinió dels diferents col·lectius, associacions i ciutadans”. Per això, ja s’ha obert consultes amb diversos veïns i representants socials i ara resta pendent conèixer l’opinió del conjunt de ciutadans.

El procés cerca propostes no només pel que fa als vehicles de motor, sinó també a la circulació a peu o bé en bicicleta, un mitjà molt utilitzat a la Seu. Les idees ja es poden fer arribar a la pàgina web de l’Ajuntament (www.laseu.cat).

Mostrar formulari de contacte