Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu, satisfet per la licitació del nou CEIP La Valira

L'Ajuntament de la Seu, satisfet per la licitació del nou CEIP La Valira

L'empresa pública GISA ha iniciat el procés de redació i execució del projecte L'edifici definitiu, al nou barri de l'Horta del Valira, podria estar a punt per començar el curs 2011-12
Aula CEIP la Valira - 2009
29/03/2010 12:15

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell es mostra satisfet davant l'obertura de la licitació per a poder construir la nova escola La Valira. L'empresa pública GISA ha comunicat que el dia 19 passat es va iniciar el procés de redacció del projecte bàsic i d'execució. El centre treballa actualment en mòduls prefabricats situats a l'espai provisional del carrer de l'Orri.

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la regidora d'Educació, Mireia Alba, van tenir l'oportunitat de conèixer-ne els detalls en una reunió mantinguda la setmana passada amb el director dels Serveis Territorials del Departament d'Educació a Lleida, Antonio López, i amb la cap de l'Àrea per a la Coordinació i la Planificació Escolar per l'Alt Pirineu i Aran, Marisa Feixa.

Si tots els tràmits es realitzen quan pertoquin, les obres podrien començar abans d'aquest estiu. En ser un equipament que es construeix mitjançant un procés de construcció industrialitzat, les obres comporten més rapidesa que en un procés convencional.

Segons les previsions, les obres de construcció de la nova escola La Valira tindrien una durada de 12 mesos. Si no sorgeix cap contratemps, l'objectiu tant d'Educació com de l'Ajuntament és que es pugui iniciar el curs escolar 2011-2012 al nou edifici, a la zona de l'Horta del Valira.

El terreny on s'ubicarà l'escola compta amb 8.000 m2 i es troba a tocar del meandre que forma el riu Valira, una nova zona verda que s'afegirà a la xarxa de parcs i jardins públics de la Seu. El fet que la nova escola es trobi al costat d'un parc li donarà valor, per les possibilitats de realitzar activitats en plena natura.

El centre disposarà en principi d'una línia, però en propers cursos, tal i com va sol•licitar l'alcalde de la Seu davant el conseller d'Educació, podrà disposar de dues línies educatives.

Mostrar formulari de contacte