Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu va destinar 100.000 € a ajuts anticrisi el 2009

L'Ajuntament de la Seu va destinar 100.000 € a ajuts anticrisi el 2009

Serveis Socials ofereix una altra partida enguany i l'adapta a les noves necessitats econòmiques detectades Els diners es destinen a atenció benèfica, menjadors escolars, alimentació bàsica i higiene, entre d'altres

Ajuntament de la Seu d'Urgell
Ajuntament de la Seu d'Urgell
09/02/2010 16:23

L'Ajuntament de la Seu va destinar l’any 2009 gairebé 100.000 euros a ajuts per pal•liar la crisi i reduir-ne l'impacte negatiu en les economies familiars. El paquet extraordinari va néixer en constatar-se l'aparició d'un nou perfil d'usuari de Serveis Socials.

El diagnòstic que es va fer de la situació motivà l’equip de govern a crear tota una sèrie de suports econòmics de diferents tipologies: atencions benèfiques, ajuts per als menjadors escolars i llars d'infants, per als casals infantils, reforços escolars, ajuts per a nuclis familiars, per a gent gran, vals per a la compra de productes bàsics d’alimentació i higiene, i subvencions per a la promoció econòmica de la ciutat.

Per aquest 2010 s'ha previst una nova partida. La regidora de Serveis Socials del consistori urgellenc, Anna Vives, ho justifica pel fet que s'ha vist la utilitat que han tingut els ajuts per fer front a la crisi, "dels quals s’han beneficiat un centenar de famílies de la Seu". Vives també assenyala que la decisió de repetir amb la bossa de subvencions ha tingut també en compte el fet que "continua la previsió de mala conjuntura econòmica per enguany”.

Tot i així, l’equip tècnic dels Serveis Socials ha treballat en la modificació d’alguns aspectes del projecte per tal d’adaptar-los millor a les necessitats dels beneficiaris. “Aquest any d’aplicació ha servit per copsar quines són les necessitats d’aquesta nova tipologia d’usuari, fins ara desconeguda pels serveis socials", explica Vives.

Mostrar formulari de contacte