Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de Vielha e Mijaran i Adigsa lliuren cinc habitatges de lloguer

L'Ajuntament de Vielha e Mijaran i Adigsa lliuren cinc habitatges de lloguer

10/02/2010 11:26

L'Ajuntament de Vielha e Mijaran i Adigsa han sortejat aquest dimarts cinc pisos de protecció oficial de lloguer. Per aquests habitatges s'han presentat 30 sol·licituds, 18 de les quals han estat admeses. Un total de 14 són d'opció a lloguer per a joves i 4 per majors de 35 anys.

El tinent d'alcalde, Àlex Moga, ha anunciat que a finals de febrer es podria disposar de les condicions d'accés a 15 nous habitatges amb opció de compra i un arrendament per 10 anys. Corresponen a promocions ja entregades anteriorment que han quedat lliures després que se n'hagi pogut recuperar la titularitat per processos administratius.

En aquest sentit, el director territorial d'Adigsa, Lluís Claverol, ha comunicat que el mes de maig es podria anunciar la convocatòria i a finals de març entregar les claus de la nova promoció. Es tracta de la primera operació de lloguer amb opció a compra que es realitza al municipi de Vielha e Mijaran oberta a tothom. Claverol ha dit que "Adigsa oferirà condicions molt beneficioses per la compra dels habitatges".

Per Moga, el flux de gent que opta a les vivendes de lloguer per a joves al municipi és important "fet que garanteix l'accés ràpid a aquest tipus d'habitatge".

Mostrar formulari de contacte