Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament organitza un curs per a monitors de llars d'infants

L'Ajuntament organitza un curs per a monitors de llars d'infants

Es farà els dies 8, 9, 15 i 16 de novembre, a càrrec de professors de l'Escola FORCA S'hi tractarà l'organització, l'aprenentatge, la nutrició i el lleure per a infants de 0 a 3 anys

Llar d'Infants 'La Grandalla'
Llar d'Infants 'La Grandalla'
28/10/2008 16:23

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell ha organitzat un curs de monitors de llars d'infants que es desenvoluparà els dies 8, 9, 15 i 16 de novembre, i tindrà lloc al centre cultural Les Monges. Aquesta activitat, que anirà a càrrec de l'Escola FORCA, s'emmarca dins del programa del Pla Educatiu d'Entorn de La Seu d'Urgell.

La regidora d'Educació, Mireia Alba, remarca que “és la primera vegada que s'organitza un curs d'aquest tipus dirigit a la tasca educativa de 0 a 3 anys”. Segons Alba, “era necessari oferir aquest curs de monitoratge fet a mida per reciclar i formar a monitors de llars d'infants de la nostra ciutat”.

Les classes s'adrecen a persones majors de 18 anys que estiguin interessades a dur a terme activitats de lleure en el marc de la llar d'infants. Les inscripcions es podran fer a partir d'aquest dijous, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) del Consistori urgellenc. Les places són limitades i el preu és de 50 €.

Els assistents obtindran un certificat d'assistència que expedirà els serveis de formació de l'Escola Forca. La durada total és de 30 hores, distribuïdes en quatre blocs temàtics: l'organització del treball educatiu en la llar d'infants; aprenentatge i desenvolupament; dietètica i nutrició; i tècniques de lleure. Dissabte 8 i diumenge 9 de novembre, es farà de nou del matí a dues del migdia, mentre que dissabte 15 i diumenge 16 l'horari lectiu serà de nou del matí a dues del migdia i de dos quarts de quatre de la tarda a dos quarts de nou del vespre.

L'Escola FORCA està vinculada a la Fundació Escolta Josep Carol i a Escoltes Catalans. Es dedica a la formació d'educadors des del 1982.

Mostrar formulari de contacte