Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament posa a disposició dels ciutadans un autobús per anar al cementiri

L'Ajuntament posa a disposició dels ciutadans un autobús per anar al cementiri

El servei de transport serà gratuït i funcionarà del dia de Tots Sants de deu del matí a dues del migdia, i de quatre a set de la tarda Enguany es podrà veure l'ampliació del cementiri urgellenc, que disposa de 200 nous nínxols

Cementiri Municipal
Cementiri Municipal
29/10/2008 16:59

L’Ajuntament de La Seu d’Urgell oferirà el pròxim dissabte, dia 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, un servei d’autobús gratuït per desplaçar-se fins al cementiri municipal. El transport funcionarà durant tot el dia, de deu del matí a dues del migdia, i de quatre de la tarda a set del vespre.

Amb la posada en funcionament d’aquest autobús el consistori vol facilitar el desplaçament a totes aquelles persones que no disposen de vehicle i als ciutadans amb dificultats de mobilitat. Les parades s’han establert cada vint minuts des de quatre punts diferents de la Seu: la Plaça Mn. Pere Pujol (carrer Sant Ermengol/Passeig del Parc), el Passeig Joan Brudieu/Plaça Catalunya, el carrer Comtat d’Urgell/Plaça Joan Sansa, i la Plaça de Santa Magdalena/Plaça de les Moreres (davant dels antics pavellons militars).

Cal destacar també que amb motiu del dia de Tots Sants, la Policia Municipal desplegarà un dispositiu permanent en els accessos al cementiri. A més, el consistori habilitarà l’esplanada del costat de la instal.lació com a zona d’aparcament de vehicles.

Pel que fa al recinte del propi cementiri municipal, els dies previs a l’1 de novembre hi ha dos operaris de suport que es troben a disposició de totes aquelles persones que el visiten.

Aquest pròxim dissabte es podrà veure acabada l’ampliació del cementiri de la Seu, que disposa de 200 nínxols més. Els treballs els ha dut a terme l’empresa Constructora de Solsona SCCL, que alhora ha subcontractat una empresa local, Construccions Montcaubo. La decisió d'ampliar el cementiri es va prendre l'any passat en fer-se evident la situació d'alta ocupació de l'actual edifici i la lentitud del tràmit d'expropiació dels terrenys per al nou equipament, que s'ha d'ubicar a la Torre del Cap.

Mostrar formulari de contacte