Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament publicarà els contractes municipals a la seva web

L'Ajuntament publicarà els contractes municipals a la seva web

Suport unànime a la proposta de Progrés per fer més transparent la gestió consistorial La proposta segueix la nova línia plantejada pel Govern central per als ens públics
Ajuntament de la Seu d'Urgell
03/04/2012 11:52

Els grups municipals de la Seu han donat suport unànime a la moció presentada pel PSC-Progrés perquè l'Ajuntament publiqui a la seva pàgina web, amb un accés directe, tots els contractes d’obra o de presentació de serveis, independentment del seu import i de la forma de contractació. Això inclouria "tots els que s’acordin per Decret d’alcaldia, Junta de Govern o Plenari, inclosos també els de les societats municipals, com HIULS i el Parc del Segre".

Per a Progrés la mesura "és un pas més per recuperar la confiança de la societat envers polítiques que facilitin el dret a la informació i la transparència en les seves accions". El portaveu socialista, Òscar Ordeig, considera que “cal buscar noves fórmules i innovar en la manera de comunicar-se amb la ciutadania per millorar la qualitat democràtica i també la gestió dels càrrecs públics”.

Ordeig recorda que el Govern central ha iniciat un Projecte de Llei de Transparència per tal de facilitar l’accés i la participació de la ciutadania en els afers públics. Per això, proposa que aquest acord "sigui efectiu en el termini d’un mes i inclogui tots els contractes realitzats durant la present legislatura".

Mostrar formulari de contacte