Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament redueix places de zona blava

L'Ajuntament redueix places de zona blava

El retorn a l'aparcament lliure afecta una part dels carrers Tres Ponts, Germandat, Mare Janer i Llorenç Tomàs i Costa. Els horaris de pagament seran de 9 a 1 i de 4 a 8. Alhora, es crea una tarja per a industrials
Zona blava
02/06/2008 16:32

Aquest dijous, prop de 90 places de zona blava tornaran a ser places d’aparcament lliure, segons ha comunicat l'Ajuntament de la Seu. Aquests espais són, d'una banda, al triangle format pels carrers Llorenç Tomàs i Costa, Tres Ponts i Germandat de Sant Sebastià; i de l'altra, a la part baixa del carrer Llorenç Tomàs i Costa i al carrer Mare Janer.

Una altra de les millores per facilitar l’aparcament i la mobilitat a la ciutat serà la modificació de l’horari de pagament, amb l’objectiu d’ampliar l’aparcament gratuït a l’hora de dinar. Així, a partir del mes de juliol, l'horari de zona blava serà de les 9 del matí a la 1 del migdia i de les 4 de la tarda fins a les 8 del vespre, de dilluns a dissabte. Per tant, al migdia hi haurà tres hores d’aparcament lliure.

El mes vinent també entrarà en vigor la possibilitat de pagar el tiquet amb monedes petites, a partir de 5 cèntims d’euro.

També es crearà la tarja blava industrial que havien reclamat els industrials radicats al municipi de la Seu que necessàriament han d’estacionar en zona blava per fer reparacions, descarregar materials o altres tipus de tasques de manteniment en habitatges situats a la zona blava. Aquesta mesura vol reduir el cost d’aparcament i, d'altra banda, ampliar el temps d’estacionament màxim amb un sol tiquet per aquest tipus de vehicles.

Les sol•licituds de la targeta blava industrial es podran omplir a partir d’aquest dijous, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Al llarg d’aquesta setmana, tots les llars urgellenques rebran a la seva bústia un fullet informatiu explicant totes aquestes millores per a l’aparcament i la mobilitat a la Seu.

Mostrar formulari de contacte