Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'alcalde d'Isona, Constante Aranda, serà el nou president del Consell Comarcal del Pallars Jussà

L'alcalde d'Isona, Constante Aranda, serà el nou president del Consell Comarcal del Pallars Jussà

CiU i ERC han signat un acord de govern i estabilitat pels propers 4 anys

19/06/2015 09:30

L'alcalde d'Isona i Conca Dellà, Constante Aranda (CiU), serà el nou president del Consell Comarcal del Pallars Jussà gràcies a un acord de govern i estabilitat signat per ERC i CiU. Maria Pilar Cases (ERC) serà la vicepresidenta primera. L'acord reduirà el nombre de vicepresidències de 4 a 2 i comptarà amb el suport de 14 dels 19 consellers (9 de CiU i 5 d'ERC).

Les dues vicepresidències, una de les quals serà per CiU, tindran el paper de direcció i coordinació de cadascuna de les dues àrees del govern comarcal i de suport a l'activitat institucional del president. L'acord per la legislatura 2015-2019 sorgeix de la voluntat de donar continuïtat al treball realitzat en aquesta legislatura.

El document signat, fruit de la concertació dels respectius programes electorals, té com a objectiu aconseguir una comarca on les persones puguin viure-hi millor i liderar la implicació de tota la comarca en el procés nacional que viu el país. Entre altres punts, el document destaca que es continuarà prioritzant l'atenció a les persones des dels serveis socials de la comarca i la defensa dels drets de tots els pallaresos a tenir els serveis garantits amb independència del seu lloc de residència.

L'acord diu que es potenciarà l'aposta per la promoció econòmica i turística de la comarca a partir de la preservació, difusió i aprofitament sostenible dels recursos naturals i patrimonials amb especial atenció al projecte de cooperació territorial europeu que des del Consell Comarcal s'està impulsant i també coliderant el projecte de Geoparc.

Mostrar formulari de contacte