Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Alt Urgell es promociona a les línies de Ferrocarrils de la Generalitat

L'Alt Urgell es promociona a les línies de Ferrocarrils de la Generalitat

Trens dels metros del Vallès i Llobregat-Anoia mostren aquest hivern anuncis turístics de la comarca. S'hi dóna a conèixer atractius com ara la Catedral, el Cadí, l'esquí nòrdic, l'escalada i els aliments artesans

Un tren d'FGC, logotipat amb la campanya promocional de l'Alt Urgell
Un tren d'FGC, logotipat amb la campanya promocional de l'Alt Urgell
19/01/2021 20:33

Des de fa pocs dies, la imatge de l’Alt Urgell circula per les línies Barcelona-Vallès (S1 i S2) i Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). El cotxe central d’un tren de cadascuna d’aquestes línies ha estat vinilat per la mateixa companyia pública ferroviària, amb imatges de la comarca.

L’acció és fruit d’un acord de col·laboració entre FGC i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell per tal de “potenciar les capacitats d'FGC com a motor econòmic per al desenvolupament del territori”, segons ha explicat Ricard Font, president d'FGC.

Les imatges que apareixen als trens es corresponen a la catedral de Santa Maria de la Seu d’Urgell, la inconfusible estampa del poble d’Arsèguel amb la serra del Cadí al fons, l’esquí de fons, l’escalada i els productes agroalimentaris de la comarca. Aquesta selecció és representativa dels principals atractius de l’Alt Urgell: l’art romànic, el patrimoni natural i etnogràfic, els esports al medi natural i la gastronomia, els quals són els que centren les iniciatives de promoció turística que empeny actualment el Consell Comarcal.

La presidenta del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Josefina Lladós, ha assegurat que des de l'ens que dirigeix estan "molt agraïts a Ferrocarrils de la Generalitat pel seu suport a l’hora de donar a conèixer l’Alt Urgell a l’àmbit metropolità de Barcelona, amb el que això suposa d’impacte publicitari a l’àrea més poblada de Catalunya”. Lladós ha manifestat que “amb aquesta campanya, l’Alt Urgell vol transmetre el que és: un territori de cultura i natura obert al conjunt de país”.

Mostrar formulari de contacte