Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Alt Urgell estrena el programa 'Suma't' per a la inserció laboral juvenil

L'Alt Urgell estrena el programa 'Suma't' per a la inserció laboral juvenil

El procés combinarà la formació amb el treball en empreses col.laboradores de la comarca L'acció va adreçada a joves en atur d'entre 18 i 24 anys
Inserció laboral
23/12/2010 16:25

El mes vinent, l’Alt Urgell posarà en marxa el programa “Suma’t”, una iniciativa impulsada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i que serà gestionat conjuntament pel Departament de Treball de la Generalitat i el Consell Comarcal.

Aquest programa està adreçat a joves de 18 a 24 anys que es troben en situació d’atur i que no han completat els estudis de secundària. S'hi combina la formació personal i professional amb un temps de treball en una empresa.

La formació tindrà una durada mínima de 388 hores, mentre que la part laboral consistirà en un contracte de treball de sis mesos en una empresa col•laboradora de la comarca. Durant el contracte, el treballador es continuarà formant amb l’objectiu d’obtenir el graduat en ESO.

Tot el procés de formació i treball, que tindrà una durada de 15 mesos, estarà tutoritzat per un professional titulat en psicologia, pedagogia o psicopedagogia.

Les inscripcions al programa s’han de fer a l’oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya, situada a l’avinguda Pau Claris 46 de la Seu d’Urgell. El programa s’iniciarà al gener amb una sessió informativa als joves inscrits.

Mostrar formulari de contacte