Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Alt Urgell ja té guanyadors del Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català

L'Alt Urgell ja té guanyadors del Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català

El certamen, que ha arribat a la 6a edició, ha coincidit enguany amb la Fira de Sant Ermengol. La jornada va comptar amb una bona representació dels millors exemplars de les explotacions alturgellenques
Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català 2015
21/10/2015 18:45

La Seu d'Urgell ha acollit aquest dissabte, tot coincidint amb la Fira de Sant Ermengol, la 6a edició del Concurs Comarcal de l'Alt Urgell de Cavall Pirinenc Català. La jornada va comptar amb força afluència de públic i una bona representació dels millors exemplars de les explotacions alturgellenques.

En categoria 'sobranya' va guanyar Exòtica, de Joan Solé (Bescaran), que també es va endur el segon i tercer premi amb Peluda i Victorina. En 'sobrany', Aleix Fusté (Argolell) va aconseguir el primer lloc amb Oliver, mentre que Joan Solé va sumar un segon lloc amb Mamut. El tercer premi va quedar desert.

Pel que fa a la categoria 'terçona', Cal Caborreu (Bescaran) va ocupar la primera i la segona posició amb Negra i Bufetada. Roser Carrabina (Civís) va guanyar el tercer premi amb Careta. En l'apartat de mascles 'terçó', no es van presentar exemplars.

El concurs comarcal també va comptar amb la categoria 'parella', en què Falba i Falbo, de Josep Blasi (Bescaran), en van ser els cavalls guanyadors, seguits de Castanya i Castanya, de Jesús Pérez (Guils del Cantó). La tercera posició va quedar deserta.

Finalment, en semental, l'exemplar Rogen, de Josep Blasi (Bescaran), es va endur el trofeu, seguit de Tango, de Pere Navinés (Estamariu), i Tuno, de Xavier Casals (Noves de Segre).

El 14 de novembre se celebrarà el Concurs Nacional a Olot, amb la participació dels cavalls guanyadors de l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Ripollès, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, l'Alta Ribagorça i la Val d'Aran. El certamen de cavall pirinenc català coincidirà amb els 700 anys de la Fira de Sant Lluch.

Mostrar formulari de contacte