Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Alt Urgell se suma a la Setmana Bio de l'Alimentació Ecològica

L'Alt Urgell se suma a la Setmana Bio de l'Alimentació Ecològica

Al llarg dels propers dies hi haurà menús especials, visites guiades i xerrades per donar a conèixer la producció de qualitat i de proximitat Hi prenen part, entre d'altres, els restaurants Arbeletxe i Paisatges, Cal Margarit, Ca l'Andreu i El Solà d'Ares

Setmana Bio 2015
Setmana Bio 2015
28/05/2015 11:38

L'Alt Urgell i el Pirineu se sumen aquests propers dies a la Setmana Bio de l'Alimentació Ecològica, que s'organitza del 29 de maig al 7 de juny. L'objectiu de la iniciativa és apropar a la gent el model d'aliments i àpats de qualitat, sans i de quilòmetre zero.

Entre d'altres propostes, restaurants de la comarca oferiran menús de cap de setmana. El restaurant Arbeletxe de la Seu aposta per la carn de la ramaderia ecològica Ca l'Andreu d'Alàs. Entre setmana, el restaurant Paisatges oferirà menús 100% ecològics.

A Ribera d'Urgellet, aquest dissabte Cal Margarit de Montant de Tost proposa una visita als camps d'espígol ecològics i a l'obrador de productes de Cosmètica Natural. L'activitat és gratuïta i es pot concertar al telèfon 650543351. EI dimecres vinent, dia 3, a les 8 del vespre, el restaurant Paisatges oferirà una xerrada sobre la producció i comercialització dels productes agraris ecològics a l'Alt Urgell.

Dissabte vinent, 6 de juny, a la tarda es podrà fer una visita guiada a l'explotació ramadera ecològica Ca l'Andreu d'Alàs. Es pot reservar plaça al correu urgell@hotmail.com i al telèfon 973360760. El mateix dia, al matí, també hi haurà una cvsita guiada i tast d'oli d'oliva ecològic a la finca d'oliveres ecològiques El Solà d'Ares d'Organyà (info@soladares.com).

(Pots consultar el programa complet en el document adjunt)

Mostrar formulari de contacte