Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Alt Urgell se suma al Gran Recapte d'Aliments

L'Alt Urgell se suma al Gran Recapte d'Aliments

Crida a la inscripció de voluntaris per a la recollida de productes que es farà a la Seu, Oliana, Montferrer i Organyà. L'acció solidària es durà a terme a través de supermercats d'arreu de Catalunya aquest divendres i dissabte vinents

Aliments per la Solidaritat
Aliments per la Solidaritat
21/11/2016 09:25

Aquest cap de setmana vinent, divendres dia 25 i dissabte 26, tindrà lloc el Gran Recapte d’Aliments, iniciativa que es duu a terme a tots el Bancs d’Aliments de Catalunya de forma simultània i a tots els municipis que s’hi vulguin sumar. A la comarca de l’Alt Urgell, els municipis de la Seu, Montferrer i Castellbò, Organyà i Oliana s'hi sumen un any més per tal de nodrir als diferents bancs d’aliments de productes de primera necessitat.

A la Seu, enguany hi col·laboren els establiments Caprabo, PlusFresc, Dis-Seu, BonÀrea, Mercadona i Queviures Conxita. També hi participen el supermercat Charter a Montferrer, Gourmet a Organyà i Condis i BonÀrea a Oliana. Aquests seran els punts de recollida per a totes aquelles persones que vulguin fer la seva aportació en aquesta iniciativa solidària. També s'hi implicaran diverses escoles de la comarca, tot fent recollides als seus centres.

Els aliments que prioritàriament es demanen són oli, llet, conserves de peix i de verdura i pasta (en especial macarrons), tot i que tots els productes seran benvinguts. També es valorarà l’aportació de productes d’higiene personal i productes d’higiene de la llar.

Crida al voluntariat

El Gran Recapte és possible gràcies a la col·laboració desinteressada de milers de persones que dediquen el seu temps, durant un cap de setmana, al projecte Aliments per la Solidaritat. Les entitats que formen el projecte i l'Ajuntament de la Seu fan una crida a totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar tot prestant unes hores del seu temps durant el proper cap de setmana. Les persones que hi estiguin interessades es poden posar en contacte amb el Consorci d’Atenció a les Persones mitjançant l’adreça de correu recepcio@capau.cat o bé a través del telèfon 973 354102.

Representants del projecte Aliments per la Solidaritat fan una crida a la població perquè col·labori en la recollida solidària, tot i recordant que “hi ha moltes famílies que necessiten rebre ajut per cobrir una necessitat tan bàsica com és l’alimentació”.

Mostrar formulari de contacte