Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Alt Urgell signa un conveni amb la Diputació per a cooperació i assistència municipal

L'Alt Urgell signa un conveni amb la Diputació per a cooperació i assistència municipal

L'Alt Urgell tindrà una dotació econòmica de 298.351 euros

N-260 - Gerri de la Sal - Comte
N-260 - Gerri de la Sal - Comte
08/07/2008 17:55

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha signat aquest dimarts els respectius convenis amb els presidents dels consells comarcals de la demarcació de Lleida en matèria de cooperació i assistència municipal, corresponents al període 2008-2011. L’acte de signatura ha comptat amb la presència del diputat responsable de Cooperació Municipal, Enric Colom. L'Alt Urgell té una dotació econòmica de 298.351,96 euros.

Així, pel que fa al Servei de Cooperació i Assistència als municipis es contemplen tasques d’assessorament, elaboració d’informes, redacció de documents en matèria jurídico-administrativa i economico-financera; assessorament en planejament, gestió i disciplina urbanística; i elaboració d’estudis, informes i projectes tècnics relatius a obres i serveis.

Pel que fa al Servei d’Assistència Tècnica per a la prestació de les funcions públiques necessàries a les corporacions locals (SAT), es contemplen els municipis que eximits de la plaça de secretaria-intervenció manquen d’aquest servei.

Les dotacions econòmiques de les successives anualitats (2009, 2010 i 2011) s’incrementaran respectivament amb la puja de l’IPC anual.

També, i pel que fa a les bestretes, es preveu que siguin del 75% de l’import anual.

Mostrar formulari de contacte